Mijn favorieten

Verhuur

Huis verhuren in IJsselstein, Nieuwegein, omgeving Utrecht

Wilt u uw huis verhuren? IJsselstreek Makelaars helpt u bij de verhuur van uw woning in IJsselstein, Nieuwegein en andere plaatsen in de regio Utrecht. Het verhuren van uw woning kan veel vragen met zich meebrengen. Zo wilt u natuurlijk graag weten welke regels er gelden bij het verhuren van een huis. Kunt u uw huis tijdelijk verhuren? Welke huurprijs kunt u vragen? Moet er een huurovereenkomst worden opgesteld? En wat zijn eigenlijk de kosten van het verhuren van een woning via een NVM makelaar?

IJsselstreek Makelaars geeft antwoord op al uw vragen rondom de verhuur van uw woning, zodat u optimaal wordt geholpen bij het verhuren van uw woning in IJsselstein of de regio Utrecht.   

 

Verhuren via IJsselstreek Makelaars

Uw huis (tijdelijk) verhuren brengt veel vragen en werk met zich mee. Een professionele verhuurmakelaar kan een optie voor u zijn. IJsselstreek Makelaars neemt het werk voor u uit handen. Uw huis wordt onder andere aangeboden op www.ijsselstreek.nl, Funda en Pararius. Daarnaast heeft IJsselstreek Makelaars een database met mogelijk geïnteresseerde voor uw woning. De gegadigde voor uw huurwoning worden door middel van een bezichtiging rondgeleid door een van onze ervaren NVM makelaars. Daarnaast zijn de onderhandelingen natuurlijk ook in goede handen bij onze verhuurmakelaar.

Wilt u uw woning verhuren en bent u op zoek naar NVM makelaar in IJsselstein, Nieuwegein, regio Utrecht? Vraag vrijblijvend een verhuurgesprek aan met één van onze NVM makelaars.

IJsselstreek Makelaars
Weidstraat 16
3401 DL IJsselstein

Telefoonnummer 030- 68 68 268
 E-mailadres ijsselstein@ijsselstreek.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00 uur
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring