Mijn favorieten

Acties

Verkoop uw woning via IJsselstreek Makelaars en ontvang een gratis een “Blikvanger” én “Toppositie” op Funda cadeau!

Meer kliks, beter bekeken en kans op een hogere transactieprijs!

IJsselstreek Makelaars gunt uw woning meer aandacht tussen al het woningaanbod op Funda. Zij zorgen dat uw huis eruit sprint en een hogere transactieprijs oplevert.

Toppositie | Uw woning in de schijnwerpers!
Het woningaanbod op Funda is érg groot. Hoe zorgt u dat uw huis opvalt tussen al het andere woningaanbod?
Een woning verkopen gaat snel in deze tijd. IJsselstreek Makelaars zorgt ervoor dat uw woning vaker gevonden wordt op Funda wat resulteert in een hogere transactieprijs.

Geef uw woning de aandacht die het verdiend door middel van "Toppositie". Uw woning wordt prominent bovenin de zoekresultaten getoond. Extra zichtbaarheid, betekend extra kijkers en kans op een hogere transactieprijs. 

Bent u er klaar voor om extra op te vallen? En wilt u een hogere transactieprijs? IJsselstreek Makelaars in ieder geval wel!

Bekijk hoe "Toppositie" er op Funda uit komt te zien >

 AAN DE TOP  EXTRA ZICHTBAAR HOGERE TRANSACTIEPRIJS


Blikvanger | Meer kliks, beter bekeken!
Het spreekwoord luidt: "Een foto zegt meer dan duizend woorden". In dit geval is dat ook zeker waar. Maar uw huis heeft meer te bieden dan op één foto te zien is. Daarom wilt IJsselstreek Makelaars dat uw woning in de zoekresultaten direct de aandacht oplevert die het verdiend. Zij willen dat zoekers op Funda op uw woning doorklikken en alle unieke eigenschappen van uw woning ontdekken. Hoe zorgt IJsselstreek Makelaars daarvoor? Onder andere door middel van "Blikvanger" op Funda.

Met "Blikvanger" brengen zij de unieke eigenschappen van uw woning in één blik over. In plaats van één foto worden er drie foto's gepresenteerd in de resultatenlijst. Ook wordt er in deze lijst met tekst dé unieke eigenschap van uw woning uitgelicht. Dit resulteert zich in extra zichtbaarheid, extra zoekers én een hogere transactieprijs.

IJsselstreek Makelaars is er klaar voor om uw woning extra te laten opvallen tussen al het woningaanbod op Funda. U ook?

Bekijk hoe "Blikvanger" er op Funda uit komt te zien >

OPVALLEND INFORMATIEF  ZICHTBAAR


Wilt u meer informatie over de actie van IJsselstreek Makelaars, neem dan vrijblijvend contact op.

Deze actie loopt tot en met 31 januari 2020.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring